EDUA Group

edua group logo

Jsem začínající lektor

Studujete filologický či pedagogický obor nebo vlastníte jazykový certifikát na úrovni C1/C2, ale zatím nemáte lektorské zkušenosti? To nevadí, u nás vám ukážeme a poskytneme vše, co potřebujete, abyste se stali výbornými a úspěšnými lektory cizích jazyků.

Co vám můžeme nabídnout?

Profesní rozvoj

Hned po nástupu se zúčastníte sady tréninků, ve kterých se seznámíte se základními principy výuky tak, abyste na své první lekce byli dobře připraveni. Pro naše lektory jsme navíc sepsali i metodickou knihu, která je skvělým pomocníkem při plánování lekcí.

Metodická podpora

Po celou dobu spolupráce budete mít přiděleného senior lektora, který vám poskytne metodickou podporu, kdykoli ji budete potřebovat. Pozve vás také do jedné ze svých lekcí, abyste měli možnost vidět zkušeného lektora přímo v akci.

Flexibilita

Budete pánem/paní svého rozvrhu. Naši koordinátoři vám sestaví rozvrh dle vašich individuálních požadavků a potřeb. Lektorování u nás je vhodné i pro vysokoškolské studenty

Přístup k novým kurzům

Nové kurzy si můžete vybírat přímo z našeho online systému z pohodlí domova nebo také kontaktováním našich koordinátorů. Kurzy máme v nabídce celoročně, budete tak mít zaručen stálý přístup k novým lekcím.

Variabilita

K dispozici budete mít široký výběr různých kurzů – firemní, pro veřejnost, skupinové, individuální, specializované, prezenční i online, pomaturitní a další.

Kvalitní zázemí

U nás naleznete bohatě vybavenou knihovnu s možností barevně tisknout, laminovat, skenovat či kopírovat zdarma. Knihovna je také dostupná v digitální podoběVšechny naše učebny jsou vybaveny notebooky, projektory a tabulemi. Měsíčně nám vychází také interní časopis Logbook, kde jsou novinky z interního týmu, zábavné rozhovory a tipy do výuky.

Kromě skvělé péče vám také nabídneme různé benefity dle počtů kurzů, které u nás budete vést. Jde například o:

Tréninkový program Coach & Practise

Nemáte lektorské zkušenosti? U nás to není problém. Stačí, když jazyk dobře umíte a ideálně vlastníte C1/C2 jazykový certifikát, vše ostatní vám ukážeme. 

Lektorům anglického jazyka nabízíme měsíční tréninkový program vedený našimi nejzkušenějšími lektory. Absolvování programu vám zaručí, že budete plně připraveni vést výuku ve vašich prvních lekcích.  Jde o vynikající příležitost seznámit se s nejaktuálnějšími trendy ve výuce cizích jazyků a vidět nejlepší lektory přímo při učení. A to vše zdarma! Po úspěšném ukončení obdržíte certifikát a nabídku další spolupráce. 

8 + 1 metodických tréninků

Náslechy lekcí

Praktické úkoly

Lektorům dalších jazyků také nabízíme podporu ze strany našich senior lektorů a pravidelně organizujeme různé zajímavé workshopy. Lektorům s pozitivním přístupem a nasazením vždy rádi poskytneme mentoring a nastavíme individuální plán rozvoje.

Příběhy našich lektorů

A co vás čeká po úspěšném pohovoru?

Jediné, co nám chybí, jste vy...

Chcete se stát lektorem našich jazykových kurzů? Podívejte se na naše aktuální volné pozice. Následně můžete vyplnit náš poptávkový formulář,  popřípadě nás kontaktujte na jobs@eduagroup.cz.

Ozve se vám

Dušan Laščiak

nebo členového jeho týmu

 

Personální oddělení

jobs@eduagroup.cz